Nacht rondom Enschede

Team Wereldvredesvlam Twente loopt tijdens de Nacht van de Vluchteling op 15/16 juni 2024 het traditionele Rondje om Enschede van 40 kilometer. Jij kunt deze Nacht rondom Enschede sponsoren. Alle donaties komen geheel ten goede aan de stichting Dick Turk.

Sponsorloop
Stichting Dick Turk heeft als doel uitgeprocedeerde asielzoekers, die een band hebben met Enschede, te ondersteunen bij het vinden van een duurzaam perspectief. De stichting richt zich op een humane toekomstbegeleiding van mensen, die in de uitzichtloze en ontberende omstandigheid van de illegaliteit zitten.

Aanleiding tot de oprichting van de stichting was de beëindiging van de gemeentelijke Bed Bad Brood regeling in 2023. De stichting is vernoemd naar de in datzelfde jaar overleden Dick Turk, die een halve eeuw lang de belichaming was van het vluchtelingenwerk in Enschede en daarbuiten. In deze nieuwe stichting zijn bovendien de al bestaande stichting Bijzondere Noden Vluchtelingen Enschede en Platform Vluchtelingen en Asielzoekers Enschede samengegaan.


Doneer
Wil jij onze Nacht rondom Enschede en stichting Dick Turk sponsoren? Klik op deze link of scan de QR-code.

Vul je bedrag naar keuze in en wij zorgen dat alles bij de stichting komt!

Elke bijdrage is van harte welkom.