Viering met de Prayer to the Seven Flames of Peace

Op 21 maart 2024 hebben we de 12de verjaardag van de Wereldvredesvlam Twente gevierd rondom het monument in de Wintertuin van de Wonne. Het was een avond van een hernieuwde kennismaking met de Wereldvredesvlam, waarbij we met zang en ontmoeten de betekenis en werking van de Wereldvredesvlam voor jezelf wilden verdiepen en samen de Wereldvredesvlam Twente hebben ondersteund.


Ter verrijking van het programma waren gasten uitgenodigd die nauw verbonden zijn met het ontstaan van de World Peace Flame, ook in Twente. Na een warm openingswoord door Elna en het aansteken van vele vlammetjes werd de eerste serie mantra's ingezet door Raymond Niemeyer en zijn twee mede-muzikanten. Hans Wentink (founding father of the World Peace Flame Nederland) vertelde over zijn beleving van het tot stand komen van de World Peace Flame in Wales. Waarna er een tweede serie met passende mantra's door de Wintertuin klonk.


Hoogtepunt van deze samenzang was misschien wel de prachtige Prayer to the Seven Flames of Peace. Een mantra die het symbool van deze Flame of Peace prachtig verwoord en verklankt. Zo werd het weer een fijne avond van ontmoeting, viering en vrede.