Tibetaanse Tour of Compassion weer door Twente


Deze zomer wordt Twente opnieuw verwarmd door een bezoek van Tibetaanse monniken uit het Indiase Sera Jey klooster. Zij verblijven tijdens hun wereldtournee drie dagen in Enschede. Met deze Tour of Compassion and Harmonie zamelen de monniken geld in voor voedsel, educatie, een docentenverblijf en een gezamenlijke keuken voor de kloosterstudenten in Sera Jey.

Wees erbij
De monniken leggen in zes sessies een traditionele zandmandala in Prismare. Een mandala is de basis voor verstilling en voor Boeddhistische zegeningen die weer verlichting geven. Op de laatste dag wordt deze zandmandala ritueel ontbonden en teruggegeven aan de aarde. Laat deze kans op een Oosterse vakantie ervaring in Enschede niet voorbij gaan!


Op vrijdagavond verzorgen de monniken een chantconcert in de Wintertuin van de Wonne rondom de Wereldvredesvlam. De kracht van dit gebed helpt negatieve obstakels in alle vormen te verwijderen en te zuiveren. Inloop met koffie en thee is vanaf 19.30 uur.

Draag een steentje bij
Alle bijeenkomsten zijn openbaar en vrij toegankelijk. Uw vrijwillige donaties en de opbrengsten uit de winkel van de monniken komen ten goede aan de bouw van de school. Kijk onder onze Samenwerkingsactiviteiten voor een verslag van de voorgaande bezoeken van deze monniken aan Enschede.

Mail voor vragen en informatie naar info@wereldvredesvlamtwente.nl