Wereldvredesvlam Twente brandt 1 jaar!


Op 21 maart 2013 is het alweer één jaar geleden dat de Wereldvredesvlam Twente het licht zag in de Wonne in Enschede. Die verjaardag gaan we natuurlijk vieren. En dat doen we graag met jou!

Er is een middagviering vanaf 15.30 uur, waarbij we speciale aandacht besteden aan Lopend Vuurtje. Alle scholen die al met dit lespakket hebben gewerkt zijn uitgenodigd. We hopen veel enthousiaste kinderen weer terug te zien. Scholen die graag eens meer willen weten of er gewoon gezellig bij willen zijn, zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Tijdens de avondviering vanaf 19.30 uur staan we stil bij de activiteiten van het eerste jaar en de mogelijkheden en wensen voor het jaar dat voor ons ligt. En we geven op een bijzondere manier aandacht aan dat wat ons met elkaar en met de vredesvlam verbindt. 

Beide vieringen vinden plaats in de Wonne (Noorderhagen 25, Enschede) en zijn gratis toegankelijk. Een donatie wordt op prijs gesteld. Je kunt je binding met de vlam ook tonen door jezelf of een dierbare een kaars cadeau te doen en deze aan te steken aan de moedervlam. Hoe mooi is dat!

Vier je met ons mee?
Laat dit dan weten via email of meld je aan op de activiteitenpagina's op Facebook. Klik daarvoor op de linkjes in dit bericht. Dan zorgen wij voor genoeg lekkers.

Graag tot zien!