In vuur en vlam tijdens de Culturele Zondag

Zaterdag 3 november 2012Op zondag 4 november staat de binnenstad van Enschede In Vuur en Vlam. Dat is namelijke het thema van deze laatste Culturele Zondag van 2012. Met deze zondagen biedt Enschede een podium voor professionele en amateurgezelschappen en dat zorgt voor spannende, onverwachte kruisbestuivingen tussen verschillende disciplines. Het evenement is een uitgelezen kans om bijzondere locaties in de stad te ontdekken en heeft tot doel om het culturele aanbod, dat Enschede rijk is, bij zoveel mogelijk mensen voor het voetlicht brengen.

Het programma is divers en bijzonder. Dus zorg dat u deze koopzondag niet alleen in de winkels blijft hangen, maar zoek ook één van onze podia op. In de Grote Kerk, in de vernieuwde bibliotheek, op de Oude Markt en in tal van horeca gelegenheden.

Bij een thema over vuur mag de Wereldvredesvlam natuurlijk niet ontbreken. Ook wij willen ons graag opnieuw aan Enschede presenteren. U vindt de Wereldvredesvlam vanaf 13 uur op het warme terras van Jansen & Janssen aan de Oude Markt. Met kaarsen, boeken en informatie over de vlam en ons Lopend vuurtje.

Tot ziens, tot vlams!