De Vredesvlam Twente vindt haar plek!

Dinsdag 20 december 2011
Het is na de Vredesweek in september even stil geweest, maar het vredesteam heeft zeker niet stilgezeten. Want de samenwerking met woon- en leefgemeenschap De Wonne Enschede is zo goed bevallen en de vlam kreeg daar zo'n warm onthaal, dat we kort geleden definitief toestemming hebben gekregen om de Vredesvlam Twente haar vaste plek te geven in de overdekte wintertuin van De Wonne. De vlam staat warm en veilig binnen, maar is door de glazen wand van buiten goed te zien. Dit wordt ongetwijfeld heel mooi en we zijn hier dan ook heel blij mee!

Foto Enschedeaanzee.nl

Op woensdag 21 maart 2012 verwachten we de vredesvlam officieel te onthullen. Het programma maken we te zijner tijd bekend, dus hou onze berichten in de gaten. Om daar te komen moeten nog een paar belangrijke stappen gezet worden, waaronder het bij elkaar brengen van de benodigde financiën. Iedere bijdrage – groot of klein – is van harte welkom.

Dus, draagt u de vredesvlam een warm hart toe? Stort dan uw donatie op de rekening van onze stichting. U komt hiermee ook in aanmerking voor belastingaftrek voor goede doelen. Met uw steun wordt het monument gerealiseerd en krijgt het educatieve pakket Lopend vuurtje een uitvalsbasis op de basisscholen in Twente.

In de aanloop naar de realisatie houden we u op deze website en via Twitter en Facebook op de hoogte van alle ontwikkelingen. En natuurlijk blijven we activiteiten en andere initiatieven rondom vrede organiseren als de vlam er eenmaal staat. Want werken aan vrede - in jezelf en in de wereld om je heen - kent geen einde.

Namens het vredesteam alvast bedankt voor uw bijdrage of belangstelling en we hopen u volgend jaar te mogen verwelkomen in De Wonne!