Vredesvlam op festival van durf, democratie en dialoog


D’RAN is het festival van durf, democratie en dialoog. Het festival van de bijzondere ontmoetingen op Roombeek. D’RAN brengt mensen bij elkaar. D’RAN is samen werken aan een betere wereld. Naast een mooi inhoudelijk programma op 17 en 18 mei is er volop ruimte voor kunst & cultuur, bijzondere optredens en natuurlijk voor eten en drinken.

D’RAN is er, omdat de democratie van ons allemaal is. Samen maken we ons land. Of het nou bij de verkiezingen is of in je eigen wijk, dorp of straat. Democratie is te belangrijk om alleen aan politici over te laten. Democratie moet je doen, en democratie moet je vieren. Dus kom op, D’RAN!

D’RAN is er voor iedereen. Daarom is D’RAN dan ook gratis voor alle bezoekers.

Inmiddels begint het programma van D’RAN 19 al aardig vorm te krijgen. Klik hier voor een kort overzicht van onderdelen die nu al vaste vorm hebben. Let op: alles is nog in beweging. Maar zeker is dat de Wereldvredesvlam Twente twee dagen brandt in de Zevende Hemel, op het Rozendaal 12 tussen de Museumfabriek en Tetem.

De Zevende Hemel: Gezondheid en Geluk
Op deze locatie wordt gewerkt, nagedacht en gesproken over gezondheid en geluk. Wat is het precies en wie bepaalt dat? De specialist of jijzelf? Is geluk meetbaar? En wat kun je er zelf aan doen? Vanuit de Wereldvredesvlam tonen we ons nieuwe promotiemateriaal en vertellen we over onze nieuwe lokale activiteiten in dit jubileumjaar waarin de World Peace Flame 20 jaar brandt.

Graag tot ziens op Roombeek en in de Zevende Hemel!